Sponsoring

Adcuras sponsort een aantal leuke initiatieven, waarbij we altijd een link proberen te vinden naar de sectoren zorg en welzijn in de breedste zin van het woord. Zo sponsoren wij een dansteam omdat wij bewegen voor jongeren erg belangrijk vinden en sponsoren wij een lokaal initiatief in de carnavalssfeer voor kinderen met een beperking, omdat wij van mening zijn dat iedereen meetelt!

Dansfactory Jump

Team Next Generation

Team Next Generation van Dansfactory Jump is een groep talentvolle en fanatieke dansers in de leeftijdscategorie 14 – 18 jaar. Deze groep neemt op landelijk niveau deel aan danswedstrijden in de categorie ‘urban hiphop’ en behaalt daar prima resultaten. Als Adcuras mogen wij als sponsor een stukje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze groep.

Carnaval Speciaal

Carnavalsmiddag voor kinderen met een beperking

Jaarlijks organiseert Carnvaval Speciaal een carnavalsmiddag voor kinderen met een beperking. Tijdens deze middag kunnen de kinderen genieten van een geweldig leuke middag, waarbij ook Prins carnaval zijn opwachting maakt. Voor de kinderen een onvergetelijke middag. Als Adcuras mogen wij als sponsor een bijdrage leveren aan deze middag.

Rescue Baby Gambia

Als Adcuras vinden we het belangrijk onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. We zijn dan ook erg trots Rescue Baby Gambia (www.rescuebabygambia.nl), en in het bijzonder Team Brabants Blondt (https://lnkd.in/eB2wCVtH), te mogen sponsoren. Rescue Baby Gambia zet zich in voor een goede, veilige, betrouwbare en vooral hygiënische begeleiding rondom de zwangerschap en bevalling.