Over ons

‘Altijd voldoen aan de verwachting van de klant’

Adcuras is een kleinschalig, onder de rook van Breda gevestigd, organisatieadviesbureau. Wij zijn met name actief in Nederland ten zuiden van de lijn Amsterdam – Almere – Apeldoorn. In België zijn we actief in Vlaanderen. Onze dienstverlening richt zich met name op  de gebieden Kwaliteit en Beleid binnen de sectoren Zorg en Welzijn. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor het behalen van een kwaliteitscertificaat, het ontwikkelen van een kwaliteitsmanagementsysteem, het vormgeven van uw beleid, het inrichten van uw bedrijfsprocessen, het trainen van uw medewerkers op het gebied van kwaliteit, het tijdelijk vervangen van uw (kwaliteits)manager, etc.

Wij staan voor:

  • Samenwerking
  • Praktische oplossingen
  • Prettige en langdurige klantrelatie
  • Vakinhoudelijke kennis
  • Snelle communicatie
  • Uitstekend netwerk

Corné Adriaansen

Na enige jaren als leidinggevende/manager bij een zorgverzekeraar en thuiszorgorganisatie gewerkt te hebben, is Corné meer dan veertien jaar geleden zijn activiteiten als adviseur Kwaliteit en Beleid gestart. In die jaren heeft hij veel ervaring opgedaan op onder andere het gebied van kwaliteitscertificeringen, is lid geweest van het Centraal College van Deskundigen Zorg en Welzijn (HKZ), verzorgd met enige regelmaat trainingen voor Koninklijke NEN en is lid van de Nederlandse Normcommissie ‘ISO 9001 voor de Zorg’ (NEN EN 15224). Naast zijn werkzaamheden als adviseur is hij als docent en toetscommissielid werkzaam binnen de Avans Hogeschool in Breda.

Mies van der Bruggen

Als afgestudeerd HBO wijkverpleegkundige is Mies 6 jaar lang bestuurder van een zorgorganisatie, actief in de wijkverpleging, geweest. 2 Jaar na haar aanstelling als bestuurder is zij terug de schoolbanken ingegaan om de Bachelor studie Management in de Zorg te volgen. Begin 2020 heeft Mies er voor gekozen om het roer om te gooien en de zorgorganisatie te verkopen. Met alle opgedane kennis en ervaring ondersteunt zij nu zorgorganisaties en zelfstandige zorgverleners in het verbeteren van de bedrijfsvoering en van de zorg die zij bieden. Met zowel haar zorginhoudelijke als bedrijfskundige achtergrond heeft zij voor veel zorgorganisaties een duidelijke meerwaarde.