Diensten

Partners

Wij geloven in het ‘delen van kennis en informatie’. Door samen te werken met diverse deskundige partners hebben wij een kennisplatform ontwikkeld. Door dit kennisplatform kunnen wij u optimaal van dienst zijn en voorzien van advies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en beleid.

Naast de partners werken wij samen met een vijftal strategische partners. Deze organisaties zijn aanvullend op onze dienstverlening. Door deze strategische samenwerkingen kunnen wij u ondersteunen binnen een zeer groot deel van uw organisatie.

  • Eldermans Geerts Advocaten adviseert en treedt op voor zorgprofessionals, zorginstellingen en brancheverenigingen in de zorg. Onze klanten kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van het juridische advies van Eldermans Geerts Advocaten.
  • ZZP-er in de zorg biedt coachingsprogramma’s aan voor zowel startende als ervaren ZZP-ers in de zorg. Adcuras is één van de coaches op het gebied van kwaliteit en beleid.
  • Lens Business Software levert een digitaal documentenbeheersysteem wat wij gebruiken als ondersteuningsmiddel bij het ontwikkelen van kwaliteitsmanagementsystemen.
  • Bij Ons Advies is expert op het gebied van het automatiseringspakket ONS Nedap, marktleider op het gebied van cliëntenadministratie, digitale dossiervorming en declaratieverkeer.
  • Sterrenberg Organisatieadvies is een adviesbureau wat zich richt advies -en verbetertrajecten binnen de sectoren Zorg en Welzijn.

Klik op één van de logo’s om de website van onze partner te bezoeken.

Partners

Strategische partners