Diensten

Wij hebben jarenlange ervaring binnen de sectoren Zorg en Welzijn. Op basis van die ervaring kunnen wij u ondersteunen op veel onderdelen van uw bedrijfsvoering. Of u nu op zoek bent naar ondersteuning bij het behalen van een kwaliteitscertificaat, het implementeren van een kwaliteitskader, het sluiten van een contract tot het leveren van zorg in natura met het zorgkantoor, de zorgverzekeraar of de gemeente: wij kunnen u ondersteunen!

Heeft u behoefte aan training of opleiding van uw medewerkers op het gebied van kwaliteit en beleid? Ook hier kunnen wij in voorzien. Op uw verzoek kunnen wij u een in company training aanbieden, bijvoorbeeld op het gebied van interne audits, het ontwikkelen en implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem of het toepassen van risicomanagement binnen uw organisatie. Naast in company trainingen verzorgen wij met enige regelmaat trainingen in opdracht van Koninklijke NEN. Tot slot zijn wij direct verbonden aan de opleiding Management in de Zorg bij de Avans Hogeschool (deeltijd). Kortom: voor vakinhoudelijke trainingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Op zoek naar tijdelijke vervanging van uw (kwaliteits)manager? Ook hierin kunnen wij voorzien. Wij hebben met name veel interim managementervaring binnen de ouderenzorg.

Welke diensten bieden we?

Bekijk voor elke dienst onze diensten pagina