Alle berichten

Vacature Kwaliteitsadviseur

 

Vacature Kwaliteitsadviseur (ZZP)
Vacaturedatum: 16 december 2021

Voor de begeleiding van zorgorganisaties bij het ontwikkelen van een kwaliteitsmanagementsysteem en/of het behalen van een kwaliteitscertificaat, begeleiding bij toezichttrajecten Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en inkooptrajecten gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren, zijn wij op zoek naar een kwaliteitsadviseur. Ben je enthousiast en wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening? Dan ben jij wellicht de medewerker die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Adcuras is een kleinschalig, in Breda gevestigd, organisatieadviesbureau. Onze dienstverlening richt zich met name op de gebieden Kwaliteit en Beleid binnen de sectoren zorg en welzijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen zorgorganisaties bij ons terecht voor het behalen van een kwaliteitscertificaat, het ontwikkelen van een kwaliteitsmanagementsysteem, het vormgeven van het beleid, het inrichten van de bedrijfsprocessen, het trainen van medewerkers op het gebied van kwaliteit en het tijdelijk vervangen van een (kwaliteits)manager.

Functie-inhoud

Als kwaliteitsadviseur adviseer je zorgorganisaties zoals thuiszorgorganisaties, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg, instellingen voor gehandicaptenzorg, kraamzorgorganisaties, fysiotherapeuten, samenwerkende zelfstandige zorgverleners, etc. op het gebied van kwaliteitsmanagement. Belangrijke kwaliteitsnormen daarbij zijn ISO 9001, NEN EN 15224 (‘ISO Zorg en Welzijn’) en HKZ. Uiteraard komt daar de nodige wet- en regelgeving bij aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de Wet kwaliteit klachten geschillen zorg en de Wet Toetreding Zorgaanbieders. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het opzetten, optimaliseren en onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast adviseer je organisaties bij mogelijke toezichttrajecten van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Tot slot ben je in staat zorgorganisaties te adviseren bij aanbestedingstrajecten WMO/Jeugdwet met de gemeente of de inkooptrajecten ZVW/WLZ bij de zorgverzekeraars en zorgkantoren.

Wat vragen wij van je?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige adviseur met een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde. Basiskennis van kwaliteitsmanagement en affiniteit met de sectoren zorg en welzijn. Heb je een zorginhoudelijke opleiding (bijvoorbeeld Verpleegkunde of Social Work), dan is dat zeker een pluspunt! Uiteraard beschik je over een rijbewijs B en een eigen auto. Je werkt voornamelijk op locatie van de zorgorganisatie of vanuit huis. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van een kantoorruimte in Breda. Wat wij echter het belangrijkste vinden is dat je gevoel hebt voor de klant en je het vermogen bezit om te adviseren ‘in de context van de organisatie’. De welbekende ‘klik met de klant’ is voor ons cruciaal!


Wat bieden wij je?

  • Voor ZZP-ers: een overeenkomst van opdracht met een marktconform all in tarief;
  • Ruime mogelijkheden tot thuis werken en het beheren van je eigen agenda;
  • Een zeer plezierige en gemoedelijke werksfeer met veel ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en leermogelijkheden;
  • Uitdagende en zeer afwisselende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers in zorg en welzijn;
  • Een groot vakinhoudelijk netwerk.

 

Informatie:
Meer informatie? Neem contact op met Corné Adriaansen via 06 – 53 25 20 71 of stuur een mail naar info@adcuras.nl onder vermelding van ‘Vacature kwaliteitsadviseur’. Je CV mag eveneens naar genoemd emailadres.